T’agrada el projecte i vols col·laborar amb nosaltres?

La cervesa artesana és molt més que cervesa. És un estil de vida, uns valors, una eina per desenvolupar la societat.
Si ets un comerç, un local d’hostaleria, una entitat o en definitiva qualsevol projecte que estigui involucrat
en la cervesa artesana, aquest és el teu lloc.

Entra al Programa de Partners

Capta un gran públic amb descomptes exclusius per als socis Lluponis, podreu allotjar activitats i cursos realitzats per l’Associació, fer promocions exclusives amb les cerveses dels associats…

Rep assessorament cerveser

Rebreu assessorament i ajuda en qualsevol matèria de cervesa artesana, ja sigui per el·laborar maridatges, menús cervesers, en com servir la cervesa, neteja dels equips…

I tot sense cost algun

No cal fer-se soci Lluponi per gaudir dels avantatges dels Col·laboradors. Es tracta d’una relació recíproca on les dues parts aportem i ens beneficiem.

A Cervisil i Lluponi volem crear cultura cervesera per damunt de tot. Això no més es pot fer amb l’ajuda i esforç de tots.

Volem implicar a tots els agents del sector, des de petits a grans per remar tots junts cap a un mercat madur, crític i amb productes i serveis de qualitat. Perquè Lleida també sigui un model de la feina ben feta en matèria cervesera.

Si no vols adherir-te com a particular o empresa pots ser un col·laborador. Amb aquesta figura no cal ser associat ni pagar quota però si que es pot gaudir d’una sèrie d’avantatges.

 

El que es tracta és de crear una relació win-win, establir sinèrgies entre les dues parts per promoure la cervesa artesana.

 

Fes-te Col·laborador Lluponi sense cap cost i gaudeix de tots aquests avantatges:

  • Es podrà entrar en el programa de partners de l’Associació oferint descomptes exclusius per als socis Lluponis, allotjant activitats i cursos, promovent les cerveses dels associats…
  • S’inclourà un distintiu propi visible a l’aparador del comerç o local perquè el socis i la comunitat cervesera lleidatana l’iidentifiqui com a Col·laborador Lluponi.
  • Es podrà gaudir de l’assessorament en qualsevol qüestió cervesera, ja sigui de vendes, tastos, creació de cartes de cervesa i menús de maridatge, etc.
  • Es podrà participar com a Col·laborador en algunes activitats o esdeveniments que organitzi l’Associació.
  • Es farà especial promoció del col·laborador Lluponi en tots els canals i accions de comunicació de l’associació.
  • S’inclourà el logotip del col·laborador en la pàgina web, en un espai destacat.

Emplena el formulari per a fer-te Col·laborador Lluponi

Un dels nostres membres es posarà en contacte per a informar-te del procés d’inscripció. Salut!