Good people drink good beer.

Hunter S. Thomson

Manifest Lluponi

Tot projecte té un perquè, una raó de ser. Aquests són els nostres principis, la nostra declaració d’intencions.
Tot el que fem respòn a aquest manifest.

És la força que ens uneix.

Ho fem tot amb passió i amor per la cervesa, només així ho sabem fer. Des del productor fins al botiguer, passant per l’amant de la cervesa, tots portem la cervesa al cor.

Som totalment independents. 

Tots els nostres productors han suat de valent per tirar endavant amb els seus propis mitjans. No admetem la participació de grans grups cervesers industrials ni de petits cervesers artesans que tinguin participació dels mateixos.

Defugim de les lògiques capitalistes.

Creiem en l’ecologia, la sostenibilitat i en productes de proximitat. El sentit comú i el bé comú són els nostres camins. Per això, treballem amb projectes amb valors i només amb entitats bancàries ètiques.

Cervesa artesana de tots per a tots.

Des de fa unes dècades, malauradament, tota la cervesa ha derivat cap a un refresc alcohòlic, neutre i buit de contingut. Nosaltres volem tornar a la bona cervesa, la que et diu alguna cosa. Volem augmentar els punts de venda i locals cervesers i sobretot que es trobi a bon preu. Perquè ningú es mereix no poder gaudir d’una bona cervesa artesana.

La cervesa és la beguda més important i influent de la història de la humanitat.

Des dels primers assentaments a babilònia, passant per Indíbil i Mandoni, ha set el pilar del desenvolupament de les civilitzacions. Entenem la cervesa com una part de la nostra cultura lleidatana i com a dinamitzador social i econòmic.